مطلب آزاد مطلب آزاد
|
چگونه جوجه فاخته پرورش دهيم؟براساس احتياج بيشتري كه در زمينهي جوجه كشي در ايران وجود دارد شركت طيوران صنعت فاخته ساخت دستگاه جوجه كشي فاخته به حالت جدي و كاملاً حرفه اي آغاز به ساخت ماشين آلات جوجه كشي كرده اند. پيشنهاد مي كنيم كه قبل از انتخاب و خريدن سيستم خود از اشخاص با تجربه و تخصص مشورت كنيد چون تمام مجموعه هاي سازنده ي اين دستگاه تلاش ميكنند به شما دوستان گرامي كالاهاي خود را با نام عالي ترين برند معرفي كنند.بنابراين پس از سالها كوشش و تجربه به ما ياري كرد تا بتوانيم ماشين آلات فوق هوشمند ، تمام خودكار ،كاملا تخصصي ،سخنگو و با عمليات در سطح بالايي را بسازيم. و در مقام والا جاي بگيريم. در حال حاضر فقط سازنده اي كه انكوباتور سخنگو ساخته است شركت توليد صنعتي فاخته مي باشد.
به كارگيري از قطعات مرغوب در ساخت دستگاه جوجه كشي فاخته: اين شركت در كليه ي ماشين آلات خود قطعات مرغوب و با كيفيت عالي را به كار برده است كه سبب ميشود ماشين آلات مربوطه از عمر بالايي برخوردار باشد.
مسئله اي كه براي جوجه كشي مهم است تخم مي باشد براي اينكه روند جوجه كشي صحيح اعمال شود تخم هاي نطفه دار را از مرغ هايي كه در كنار خروس هستند گردآوري كنيد بنابراين تخم هايي كه در فروشگاه ها و مغازه هاي مواد غذايي وجود دارد فاقد نطفه مي باشند و به همين دليل نمي توانند به جوجه تبديل شوند پيش از آغاز جوجه كشي يك عدد تخم نطفه دار بايد تا حداكثر هفت روز در يك مكان كاملاً خنك با دماي ثابت دوازده الي پانزده درجه سانتيگراد گذاشته شود. آنها را در فضاهاي فريزري نگذاريد چون فريزرها جهت تخم ها خيلي محيطي سرد است.
پيش از تبديل شدن تخم به جوجه غذاي مناسب و كافي براي تغذيه ي آن را تامين كنيد براي اين منظور مي توانيد از خوراك هاي خاصي استفاده كنيد جوجه هايي كه تازه به دنيا آمدهاند احتياج به غذاي مناسب و كافي دارند بنابراين گزينش غذاي كافي ارتباط با نيت شما از رشد دارد با اين وجود بايد نيت خود را از پيش مشخص كنيد.
طريقه تنظيم كردن دستگاه جوجه كشي
اين محصول وسيله اي محصور با فن و هيتر جهت گرم نگه داشتن جوجه ها در طي دوران بيست روزه مي باشد بنابراين توصيه مي كنيم سيستمي را خريداري كنيد كه به اتوماتيك وار فعاليت كنند از قبيل عمل چرخيدن تخم و فن جهت تهويه ي كافي و به وجود آوردن هواي يك دست يك هفته پيش از حاضر شدن تخم ها براي آغاز عمليات سيستم جوجه كشي را اين گونه تنظيم و آماده كنيد. با كمك محلول هاي سفيد كننده و ضد عفوني كننده ده درصد، كالا را كاملاً بشوييد پس از آن با تركيب كردن آب و صابون آن را پاك و نظافت كنيد تا اطمينان حاصل كنيد با فضايي كاملاً تميز و بهداشتي آغاز به كار مي كنيد. زماني كه سيستم نظافت و كاملاً خشك شد آن را روشن كنيد و از دما و رطوبت ثابت آن مطلع شويد اين دو مسئله بايد هميشه ثابت و مناسب باشد پس محصول را در محيطي بگذاريد كه دماي اطراف آن نوسان بيشتر نداشته باشد اين عمل سبب كم شدن ريسك از بين رفتن جوجه ها مي شود.
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |